Opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług trenerów przedmiotów gastronomicznych w ramach projektu pn. „PWP Wykorzystanie europejskich doświadczeń z dziedziny rolnictwa i gastronomii szansą na zdobycie i rozwój kompetencji zawodowych uczniów ZSP nr 2 RCKUiP w Łowiczu” zwanego dalej Projektem.
2. Zajęcia z gastronomii i technologii gastronomicznej będą prowadzone w oparciu o program nauczania, który powstanie w oparciu o doświadczenia niemieckiego partnera Projektu i zostanie przekazany Wykonawcy przez Zamawiającego.
3. Główne obowiązki Wykonawcy
- prowadzenie zajęć z uczniami zakwalifikowanymi do udziału w Projekcie,
- prawidłowa realizacja programu nauczania,
- wykonywanie powierzonego zadania z należytą starannością, zgodnie z udzielonymi przez zamawiającego wskazaniami,
- przestrzeganie harmonogramu zajęć ustalonego z zamawiającym,
- współpraca z personelem zarządzającym oraz dydaktycznym Projektu celem realizacji zamierzonych działań i osiągnięcia zaplanowanych celów projektu,
- współpraca z rodzicami i opiekunami młodzieży uczęszczającej na zajęcia prowadzone w ramach Projektu,
- zapewnienie opieki podczas prowadzonych zajęć.
- stosowanie się do zakresu zadań wyszczególnionych w umowie i regulaminów obowiązujących u zamawiającego,
- dokumentowanie realizowanych zajęć oraz frekwencji uczestników Projektu za zajęciach,
- zapewnienie zamawiającemu wglądu do dokumentów dotyczących realizacji przedmiotu zamówienia,
- terminowe prowadzenie dokumentacji,
- gromadzenie i archiwizowanie dokumentacji związanej z prowadzeniem zajęć w ramach Projektu,
- umożliwienie dokonania kontroli przez Instytucję Pośredniczącą oraz inne uprawnione podmioty w zakresie prawidłowości realizacji Projektu,
- uzyskanie zgody zamawiającego na powierzenie innej osobie wykonywania przedmiotu zamówienia w przypadku choroby lub innych zdarzeń losowych uniemożliwiających Wykonawcy osobiste wykonywanie czynności w ramach zawartej umowy.
Pełna treść zapytania ofertowego wraz z załącznikami w plikach do pobrania.