Strona główna
Aktualności
Przetargi
Kalendarz wydarzeń
Historia szkoły
Dokumenty szkoły
Baza szkoły
Rekrutacja
Kierunki nauczania
Biblioteka
Kadra
Plan zajęć
Wymagania edukacyjne
Dziennik elektroniczny
Kształcenie dorosłych
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Olimpiady i Konkursy
Galerie zdjęć
Galerie filmów
Projekty unijne
Pedagog
Absolwenci
Rada rodziców
Stowarzyszenie
ZPiT Blichowiacy
Koło wychowanków
Samorząd uczniowski
Publikacje nauczycieli
Kącik katechetyczny
Koła zainteresowań
Przykładowe testy sprawdzające wiedzę w Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
10.04.2015 13:37
Iwona Bogusiewicz - Kuś
Pliki do pobrania:
Białka - zasady żywienia człowieka - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[143 kB]
Obsługa konsumenta - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[35 kB]
Owoce - technologia gastronomiczna - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[48 kB]
Utrwalanie żywności - podstawy przetwórstwa spożywczego - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[17 kB]
Wyposażenie zakładów gastronomicznych - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[49 kB]
Żywienie zbiorowe - przedmiot specjalizacyjny - test
(opublikowany: 10.04.2015)
[21 kB]