Strona główna
Aktualności
Przetargi
Kalendarz wydarzeń
Historia szkoły
Dokumenty szkoły
Baza szkoły
Rekrutacja
Kierunki nauczania
Biblioteka
Kadra
Plan zajęć
Wymagania edukacyjne
Dziennik elektroniczny
Kształcenie dorosłych
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Olimpiady i Konkursy
Galerie zdjęć
Galerie filmów
Projekty unijne
Pedagog
Absolwenci
Rada rodziców
Stowarzyszenie
ZPiT Blichowiacy
Koło wychowanków
Samorząd uczniowski
Publikacje nauczycieli
Kącik katechetyczny
Koła zainteresowań
Prezentacje multimedialne z przedmiotów zawodowych - żywieniowych
10.04.2015 13:39
Iwona Bogusiewicz - Kuś
Pliki do pobrania:
Badania biochemiczne
(opublikowany: 27.04.2015)
[66 kB]
Choroby jelit
(opublikowany: 27.04.2015)
[489 kB]
Ciasta - surowce, podział, środki słodzące, wykańczanie
(opublikowany: 27.04.2015)
[6 758 kB]
Jaja
(opublikowany: 27.04.2015)
[2 943 kB]
Mleko i przetwory mleczne
(opublikowany: 27.04.2015)
[3 025 kB]
Owoce
(opublikowany: 27.04.2015)
[2 379 kB]
Podroby
(opublikowany: 27.04.2015)
[1 188 kB]
Szkodniki żywności
(opublikowany: 27.04.2015)
[914 kB]
Technologia -pojęcia
(opublikowany: 27.04.2015)
[674 kB]
Wpływ przetwórstwa na jakość żywności
(opublikowany: 27.04.2015)
[87 kB]
Żywienie dzieci w wieku przedszkolnym
(opublikowany: 27.04.2015)
[818 kB]
Żywienie niemowląt
(opublikowany: 27.04.2015)
[700 kB]
Żywienie w zatruciach
(opublikowany: 27.04.2015)
[2 764 kB]