Szczegółowy harmonogram udzielania wsparcia w projekcie nr RPLD-11.03.00-IŻ.00-10-001/15 pn. „Stawiamy na zawodowców”, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020 - etap II.
Zadanie 1 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu AGROTURYSTYKI (technik agrobiznesu, technik mechanizacji rolnictwa) – AGROTURYSTYKA (prowadząca: Linda Jakubowska)
| Data | Godziny kursu | Sala | 
| 12.10.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 19.10.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 26.10.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 02.11.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 09.11.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 16.11.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 23.11.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 30.11.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 07.12.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 14.12.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 21.12.2017 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 04.01.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 11.01.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 18.01.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 25.01.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 15.02.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 22.02.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 01.03.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 08.03.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 15.03.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 22.03.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 05.04.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 12.04.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 19.04.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 26.04.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 10.05.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 17.05.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 24.05.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 07.06.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
| 14.06.2018 | 14:20-16:20 | 201 | 
Zadanie 2 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu GASTRONOMII (technik technologii żywności, technik żywienia i usług gastronomicznych) – KURS KUCHARZ:
| Lp. | Data zajęć | Godziny zajęć | Liczba godzin | Przedmiot | Prowadząca | Miejsce zajęć | 
| 1. | 06.09.2017r. (śr.) | 14.30-19.30 | 5 | Technologia gastronomiczna | Olga Kwapisz-Wojda | Sala 212 | 
| 2. | 11.09.2017r. (pon.) | 15.00-20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Iwona Bogusiewicz-Kuś | Sala 212 | 
| 3. | 13.09.2017r. (śr.) | 14.30-19.30 | 5 | Technologia gastronomiczna | Olga Kwapisz-Wojda | Sala 212 | 
| 4. | 18.09.2017r. (pon.) | 15.00 -20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Edyta Kłak | Sala 212 | 
| 5. | 20.09.2017r. (śr.) | 14.30 – 19.30 | 5 | Technologia gastronomiczna | Olga Kwapisz-Wojda | Sala 212 | 
| 6. | 25.09.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Edyta Kłak | Sala 212 | 
| 7. | 27.09.2017r. (śr.) | 14.30 – 19.30 | 5 | Język angielski zawodowy | Maciej Wróbel | Sala 212 | 
| 8. | 02.10.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Edyta Kłak | Sala 212 | 
| 9. | 04.10.2017r. (śr.) | 14.30 – 19.30 | 5 | Technologia gastronomiczna | Olga Kwapisz-Wojda | Sala 212 | 
| 10. | 09.10.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Iwona Bogusiewicz-Kuś | Sala 212 | 
| 11. | 11.10.2017r. (śr.) | 14.30 – 19.30 | 5 | Podstawy działalności gospodarczej | Jerzy Zabost | Sala 212 | 
| 12. | 16.10.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Edyta Kłak | Sala 212 | 
| 13. | 18.10.2017r. (śr.) | 14.30 – 19.30 | 5 | Zajęcia praktyczne | Olga Kwapisz-Wojda | Pracownia gastronomiczna | 
| 14. | 23.10.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Zajęcia praktyczne | Edyta Kłak | Pracownia gastronomiczna | 
| 15. | 25.10.2017r. (Śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Zajęcia praktyczne | Olga Kwapisz-Wojda | Pracownia gastronomiczna | 
| 16. | 30.10.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Iwona Bogusiewicz-Kuś | Sala 212 | 
| 17. | 06.11.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Technologia gastronomiczna | Iwona Bogusiewicz-Kuś | Sala 212 | 
| 18. | 08.11.2017r. (śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Zajęcia praktyczne | Olga Kwapisz-Wojda | Pracownia gastronomiczna | 
| 19. | 13.11.2017r. (pon.) | 15.00 -20.00 | 5 | Zajęcia praktyczne | Edyta Kłak | Pracownia gastronomiczna | 
| 20. | 15.11.2017r. (śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Zajęcia praktyczne | Olga Kwapisz-Wojda | Pracownia gastronomiczna | 
| 21. | 20.11.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Podstawy żywienia | Agnieszka Golan | Sala 2012 | 
| 22. | 22.11.2017r. (śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Prowadzenie działalności gospodarczej | Jerzy Zabost | Sala 212 | 
| 23. | 27.11.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Zajęcia praktyczne | Edyta Kłak | Pracownia gastronomiczna | 
| 24. | 29.11.2017r. (śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Język angielski zawodowy | Maciej Wróbel | Sala 212 | 
| 25. | 04.12.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Zajęcia praktyczne | Edyta Kłak | Pracownia gastronomiczna | 
| 26. | 09.12.2017r. (sob.) | 09.00 - 14.00 | 5 | Podstawy żywienia | Agnieszka Golan | Sala 212 | 
| 27. | 11.12.2017r. (pon.) | 15.00 – 19.00 | 4 | Podstawy żywienia | Agnieszka Golan | Sala 212 | 
| 28. | 16.12.2017r. (sob.) | 09.00 – 14.00 | 5 | Prowadzenie działalności gospodarczej | Jerzy Zabost | Sala 212 | 
| 29. | 18.12.2017r. (pon.) | 15.00 - 20.00 | 5 | Podstawy żywienia | Agnieszka Golan | Sala 212 | 
| 30. | 20.12.2017r. (śr.) | 14.30 -19.30 | 5 | Prowadzenie działalności gospodarczej | Jerzy Zabost | Sala 212 | 





