HARMONOGRAM - II etap

3.10.2017 21:46

logo

Szczegółowy harmonogram udzielania wsparcia w projekcie nr RPLD-11.03.00-IŻ.00-10-001/15 pn. „Stawiamy na zawodowców”, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020 - etap II.

Zadanie 1 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu AGROTURYSTYKI (technik agrobiznesu,  technik mechanizacji rolnictwa) – AGROTURYSTYKA (prowadząca: Linda Jakubowska)

 

Data

Godziny kursu

Sala

12.10.2017

14:20-16:20

201

19.10.2017

14:20-16:20

201

26.10.2017

14:20-16:20

201

02.11.2017

14:20-16:20

201

09.11.2017

14:20-16:20

201

16.11.2017

14:20-16:20

201

23.11.2017

14:20-16:20

201

30.11.2017

14:20-16:20

201

07.12.2017

14:20-16:20

201

14.12.2017

14:20-16:20

201

21.12.2017

14:20-16:20

201

04.01.2018

14:20-16:20

201

11.01.2018

14:20-16:20

201

18.01.2018

14:20-16:20

201

25.01.2018

14:20-16:20

201

15.02.2018

14:20-16:20

201

22.02.2018

14:20-16:20

201

01.03.2018

14:20-16:20

201

08.03.2018

14:20-16:20

201

15.03.2018

14:20-16:20

201

22.03.2018

14:20-16:20

201

05.04.2018

14:20-16:20

201

12.04.2018

14:20-16:20

201

19.04.2018

14:20-16:20

201

26.04.2018

14:20-16:20

201

10.05.2018

14:20-16:20

201

17.05.2018

14:20-16:20

201

24.05.2018

14:20-16:20

201

07.06.2018

14:20-16:20

201

14.06.2018

14:20-16:20

201

 

Zadanie 2 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu GASTRONOMII (technik technologii żywności, technik żywienia i usług gastronomicznych) – KURS KUCHARZ:

Lp.

Data zajęć

Godziny zajęć

Liczba godzin

Przedmiot

Prowadząca

Miejsce zajęć

1.

06.09.2017r. (śr.)

14.30-19.30

5

Technologia gastronomiczna

Olga Kwapisz-Wojda

Sala 212

2.

11.09.2017r. (pon.)

15.00-20.00

5

Technologia gastronomiczna

Iwona Bogusiewicz-Kuś

Sala 212

3.

13.09.2017r. (śr.)

14.30-19.30

5

Technologia gastronomiczna

Olga Kwapisz-Wojda

Sala 212

4.

18.09.2017r. (pon.)

15.00 -20.00

5

Technologia gastronomiczna

Edyta Kłak

Sala 212

5.

20.09.2017r. (śr.)

14.30 – 19.30

5

Technologia gastronomiczna

Olga Kwapisz-Wojda

Sala 212

6.

25.09.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Edyta Kłak

Sala 212

7.

27.09.2017r. (śr.)

14.30 – 19.30

5

Język angielski zawodowy

Maciej Wróbel

Sala 212

8.

02.10.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Edyta Kłak

Sala 212

9.

04.10.2017r. (śr.)

14.30 – 19.30

5

Technologia gastronomiczna

Olga Kwapisz-Wojda

Sala 212

10.

09.10.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Iwona Bogusiewicz-Kuś

Sala 212

11.

11.10.2017r. (śr.)

14.30 – 19.30

5

Podstawy działalności gospodarczej

Jerzy  Zabost

Sala 212

12.

16.10.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Edyta Kłak

Sala 212

13.

18.10.2017r. (śr.)

14.30 – 19.30

5

Zajęcia praktyczne

Olga Kwapisz-Wojda

Pracownia gastronomiczna

14.

23.10.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Zajęcia praktyczne

Edyta Kłak

Pracownia gastronomiczna

15.

25.10.2017r. (Śr.)

14.30 -19.30

5

Zajęcia praktyczne

Olga Kwapisz-Wojda

Pracownia gastronomiczna

16.

30.10.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Iwona Bogusiewicz-Kuś

Sala 212

17.

06.11.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Technologia gastronomiczna

Iwona Bogusiewicz-Kuś

Sala 212

18.

08.11.2017r. (śr.)

14.30 -19.30

5

Zajęcia praktyczne

Olga Kwapisz-Wojda

Pracownia gastronomiczna

19.

13.11.2017r. (pon.)

15.00 -20.00

5

Zajęcia praktyczne

Edyta Kłak

Pracownia gastronomiczna

20.

15.11.2017r. (śr.)

14.30 -19.30

5

Zajęcia praktyczne

Olga Kwapisz-Wojda

Pracownia gastronomiczna

21.

20.11.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Podstawy żywienia

Agnieszka Golan

Sala 2012

22.

22.11.2017r. (śr.)

14.30 -19.30

5

Prowadzenie działalności gospodarczej

Jerzy  Zabost

Sala 212

23.

27.11.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Zajęcia praktyczne

Edyta Kłak

Pracownia gastronomiczna

24.

29.11.2017r. (śr.)

14.30 -19.30

5

Język angielski zawodowy

Maciej Wróbel

Sala 212

25.

04.12.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Zajęcia praktyczne

Edyta Kłak

Pracownia gastronomiczna

26.

09.12.2017r. (sob.)

09.00 - 14.00

5

Podstawy żywienia

Agnieszka Golan

Sala 212

27.

11.12.2017r. (pon.)

15.00 – 19.00

4

Podstawy żywienia

Agnieszka Golan

Sala 212

28.

16.12.2017r. (sob.)

09.00 – 14.00

5

Prowadzenie działalności gospodarczej

Jerzy  Zabost

Sala 212

29.

18.12.2017r. (pon.)

15.00 - 20.00

5

Podstawy żywienia

Agnieszka Golan

Sala 212

30.

20.12.2017r. (śr.)

14.30 -19.30

5

Prowadzenie działalności gospodarczej

Jerzy  Zabost

Sala 212

Krzysztof Błaszczyk

Pliki do pobrania: