Szczegółowy harmonogram udzielania wsparcia w projekcie nr RPLD-11.03.00-IŻ.00-10-001/15 pn. „Stawiamy na zawodowców”, współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020 - etap II.
Zadanie 1 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu AGROTURYSTYKI (technik agrobiznesu, technik mechanizacji rolnictwa) – AGROTURYSTYKA (prowadząca: Linda Jakubowska)
Data |
Godziny kursu |
Sala |
12.10.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
19.10.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
26.10.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
02.11.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
09.11.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
16.11.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
23.11.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
30.11.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
07.12.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
14.12.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
21.12.2017 |
14:20-16:20 |
201 |
04.01.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
11.01.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
18.01.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
25.01.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
15.02.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
22.02.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
01.03.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
08.03.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
15.03.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
22.03.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
05.04.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
12.04.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
19.04.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
26.04.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
10.05.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
17.05.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
24.05.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
07.06.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
14.06.2018 |
14:20-16:20 |
201 |
Zadanie 2 - Zajęcia specjalistyczne / staże i praktyki, realizowane we współpracy z potencjalnymi pracodawcami, umożliwiające uzyskanie wiedzy i umiejętności praktycznych uczniom ZSP nr 2 w Łowiczu z zakresu GASTRONOMII (technik technologii żywności, technik żywienia i usług gastronomicznych) – KURS KUCHARZ:
Lp. |
Data zajęć |
Godziny zajęć |
Liczba godzin |
Przedmiot |
Prowadząca |
Miejsce zajęć |
1. |
06.09.2017r. (śr.) |
14.30-19.30 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Olga Kwapisz-Wojda |
Sala 212 |
2. |
11.09.2017r. (pon.) |
15.00-20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Iwona Bogusiewicz-Kuś |
Sala 212 |
3. |
13.09.2017r. (śr.) |
14.30-19.30 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Olga Kwapisz-Wojda |
Sala 212 |
4. |
18.09.2017r. (pon.) |
15.00 -20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Edyta Kłak |
Sala 212 |
5. |
20.09.2017r. (śr.) |
14.30 – 19.30 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Olga Kwapisz-Wojda |
Sala 212 |
6. |
25.09.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Edyta Kłak |
Sala 212 |
7. |
27.09.2017r. (śr.) |
14.30 – 19.30 |
5 |
Język angielski zawodowy |
Maciej Wróbel |
Sala 212 |
8. |
02.10.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Edyta Kłak |
Sala 212 |
9. |
04.10.2017r. (śr.) |
14.30 – 19.30 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Olga Kwapisz-Wojda |
Sala 212 |
10. |
09.10.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Iwona Bogusiewicz-Kuś |
Sala 212 |
11. |
11.10.2017r. (śr.) |
14.30 – 19.30 |
5 |
Podstawy działalności gospodarczej |
Jerzy Zabost |
Sala 212 |
12. |
16.10.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Edyta Kłak |
Sala 212 |
13. |
18.10.2017r. (śr.) |
14.30 – 19.30 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Olga Kwapisz-Wojda |
Pracownia gastronomiczna |
14. |
23.10.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Edyta Kłak |
Pracownia gastronomiczna |
15. |
25.10.2017r. (Śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Olga Kwapisz-Wojda |
Pracownia gastronomiczna |
16. |
30.10.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Iwona Bogusiewicz-Kuś |
Sala 212 |
17. |
06.11.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Technologia gastronomiczna |
Iwona Bogusiewicz-Kuś |
Sala 212 |
18. |
08.11.2017r. (śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Olga Kwapisz-Wojda |
Pracownia gastronomiczna |
19. |
13.11.2017r. (pon.) |
15.00 -20.00 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Edyta Kłak |
Pracownia gastronomiczna |
20. |
15.11.2017r. (śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Olga Kwapisz-Wojda |
Pracownia gastronomiczna |
21. |
20.11.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Podstawy żywienia |
Agnieszka Golan |
Sala 2012 |
22. |
22.11.2017r. (śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Prowadzenie działalności gospodarczej |
Jerzy Zabost |
Sala 212 |
23. |
27.11.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Edyta Kłak |
Pracownia gastronomiczna |
24. |
29.11.2017r. (śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Język angielski zawodowy |
Maciej Wróbel |
Sala 212 |
25. |
04.12.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Zajęcia praktyczne |
Edyta Kłak |
Pracownia gastronomiczna |
26. |
09.12.2017r. (sob.) |
09.00 - 14.00 |
5 |
Podstawy żywienia |
Agnieszka Golan |
Sala 212 |
27. |
11.12.2017r. (pon.) |
15.00 – 19.00 |
4 |
Podstawy żywienia |
Agnieszka Golan |
Sala 212 |
28. |
16.12.2017r. (sob.) |
09.00 – 14.00 |
5 |
Prowadzenie działalności gospodarczej |
Jerzy Zabost |
Sala 212 |
29. |
18.12.2017r. (pon.) |
15.00 - 20.00 |
5 |
Podstawy żywienia |
Agnieszka Golan |
Sala 212 |
30. |
20.12.2017r. (śr.) |
14.30 -19.30 |
5 |
Prowadzenie działalności gospodarczej |
Jerzy Zabost |
Sala 212 |