Strona główna
Aktualności
Przetargi
Kalendarz wydarzeń
Historia szkoły
Dokumenty szkoły
Baza szkoły
Rekrutacja
Kierunki nauczania
Biblioteka
Kadra
Plan zajęć
Wymagania edukacyjne
Dziennik elektroniczny
Kształcenie dorosłych
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Olimpiady i Konkursy
Galerie zdjęć
Galerie filmów
Projekty unijne
Pedagog
Absolwenci
Rada rodziców
Stowarzyszenie
ZPiT Blichowiacy
Koło wychowanków
Samorząd uczniowski
Publikacje nauczycieli
Kącik katechetyczny
Koła zainteresowań
Przedmioty zawodowe dla kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych
14.09.2022 14:20
Pliki do pobrania:
wymagania_edukacyjne_kl4TTg
(opublikowany: 15.09.2022)
[24 kB]
wymagania_edukacyjne_kontrola_jakości_kl4TZIUG
(opublikowany: 15.09.2022)
[26 kB]
wymagania_edukacyjne_kryteria_wyposażenia_kl1
(opublikowany: 15.09.2022)
[126 kB]
wymagania_edukacyjne_kryteria_wyposażenia_kl2
(opublikowany: 15.09.2022)
[309 kB]
wymagania_edukacyjne_organizacja_żywienia_usług_gastronomicznych
(opublikowany: 15.09.2022)
[101 kB]
wymagania_edukacyjne_podstawy_i_planowanie_żywienia
(opublikowany: 15.09.2022)
[97 kB]
wymagania_edukacyjne_technologia_gastronomiczna
(opublikowany: 15.09.2022)
[22 kB]
wymagania_edukacyjne_wydawanie_dań
(opublikowany: 15.09.2022)
[29 kB]