Strona główna
Aktualności
Przetargi
Kalendarz wydarzeń
Historia szkoły
Dokumenty szkoły
Baza szkoły
Rekrutacja
Kierunki nauczania
Biblioteka
Kadra
Plan zajęć
Wymagania edukacyjne
Dziennik elektroniczny
Kształcenie dorosłych
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Olimpiady i Konkursy
Galerie zdjęć
Galerie filmów
Projekty unijne
Pedagog
Absolwenci
Rada rodziców
Stowarzyszenie
ZPiT Blichowiacy
Koło wychowanków
Samorząd uczniowski
Publikacje nauczycieli
Kącik katechetyczny
Koła zainteresowań
Przedmioty zawodowe dla kierunku technik technologii żywności
15.09.2022 20:42
Pliki do pobrania:
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Analiza żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[32 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kierunkowe technologie żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[24 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kontrola jakości żywności HACCP.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[28 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Mikrobiologia Żywności - wymagania.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[25 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Ogólna technologia żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[31 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Organizacja i nadzorowanie produkcji.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[27 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[23 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[23 kB]
Wymagania edukacyjne z zajęć praktycznych- Przygotowywanie i wydawanie dań w praktyce.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[26 kB]