• Strona główna
  • Aktualności
  • Przetargi
  • Kalendarz wydarzeń
  • Historia szkoły
  • Dokumenty szkoły
  • Baza szkoły
  • Rekrutacja
  • Kierunki nauczania
  • Biblioteka
  • Kadra
  • Plan zajęć
  • Wymagania edukacyjne
  • Dziennik elektroniczny
  • Kształcenie dorosłych
  • Egzamin maturalny
  • Egzaminy zawodowe
  • Olimpiady i Konkursy
  • Galerie zdjęć
  • Galerie filmów
  • Projekty unijne
  • Pedagog
  • Absolwenci
  • Rada rodziców
  • Stowarzyszenie
  • ZPiT Blichowiacy
  • Koło wychowanków
  • Samorząd uczniowski
  • Publikacje nauczycieli
  • Kącik katechetyczny
  • Koła zainteresowań
  • Jubileusz 100-lecia
Facebook logo bip bip bip bip

Przedmioty zawodowe dla kierunku technik technologii żywności

15.09.2022 20:42

Pliki do pobrania:

  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Analiza żywności.docx (opublikowany: 15.09.2022) [32 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kierunkowe technologie żywności.docx (opublikowany: 15.09.2022) [24 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kontrola jakości żywności HACCP.docx (opublikowany: 15.09.2022) [28 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Mikrobiologia Żywności - wymagania.docx (opublikowany: 15.09.2022) [25 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Ogólna technologia żywności.docx (opublikowany: 15.09.2022) [31 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Organizacja i nadzorowanie produkcji.docx (opublikowany: 15.09.2022) [27 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń.docx (opublikowany: 15.09.2022) [23 kB]
  • Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne.docx (opublikowany: 15.09.2022) [23 kB]
  • Wymagania edukacyjne z zajęć praktycznych- Przygotowywanie i wydawanie dań w praktyce.docx (opublikowany: 15.09.2022) [26 kB]
Zjazd 100-lecie