Strona główna
Aktualności
Przetargi
Kalendarz wydarzeń
Historia szkoły
Dokumenty szkoły
Baza szkoły
Rekrutacja
Kierunki nauczania
Biblioteka
Kadra
Plan zajęć
Wymagania edukacyjne
Dziennik elektroniczny
Kształcenie dorosłych
Egzamin maturalny
Egzaminy zawodowe
Olimpiady i Konkursy
Galerie zdjęć
Galerie filmów
Projekty unijne
Pedagog
Absolwenci
Rada rodziców
Stowarzyszenie
ZPiT Blichowiacy
Koło wychowanków
Samorząd uczniowski
Publikacje nauczycieli
Kącik katechetyczny
Koła zainteresowań
Jubileusz 100-lecia
Przedmioty zawodowe dla kierunku technik technologii żywności
15.09.2022 20:42
Pliki do pobrania:
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Analiza żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[32 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kierunkowe technologie żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[24 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Kontrola jakości żywności HACCP.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[28 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Mikrobiologia Żywności - wymagania.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[25 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Ogólna technologia żywności.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[31 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Organizacja i nadzorowanie produkcji.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[27 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[23 kB]
Wymagania edukacyjne z przedmiotu Zajęcia praktyczne.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[23 kB]
Wymagania edukacyjne z zajęć praktycznych- Przygotowywanie i wydawanie dań w praktyce.docx
(opublikowany: 15.09.2022)
[26 kB]